5/جولای/2015
شيرينك پك gsp-100
27/آگوست/2015
8/سپتامبر/2015
22/ژوئن/2021
محوریت غذا در صنعت بستهبندی
سخنرانی: جایگاهسازی در بازار بستهبندی (جایگاه چاپِ بستهبندی در بازارهای هدف)/ رضا نورائی سخنرانی: جایگاهسازی در بازار بستهبندی (چاپ بستهبندی و صادرات)/ رضا نورائی پادکست سخنرانی: مروری بر نقش ماشین آلات در صنایع غذایی پادکست آموزشی: نانو تکنولوژی در بستهبندی/ رضا نورائی پادکست آموزشی: پرسشهایی که بستهبندی باید پاسخ دهد/ رضا نورائی پادکست آموزشی: نبرد روی قفسه فروشگاه/ رضا نورائی پادکست آموزشی: شش روش افزایش ماندگاری محصول/ پیشگفتار/ رضا نورائی پادکست آموزشی: شش روش افزایش ماندگاری محصول/ رضا نورائی پادکست آموزشی: تاثیر ماندگاری محصول/ رضا نورائی پادکست آموزشی: اصلاح محیط و پرتودهی/ رضا نورائی پادکست آموزشی: کاهش آب و تغییرات شیمیایی/ رضا نورائی پادکست آموزشی: کاهش دما و فرایند حرارتی/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره طراحی بستهبندی/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره بستهبندی به عنوان شاخص رفاه/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره مواد بستهبندی/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره ماشینآلات بستهبندی/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره چاپ بستهبندی/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره کارتن/ رضا نورائی ویدیو: دو دقیقه درباره دو کارکرد مهم بستهبندی/ رضا نورائی
از بستهبندی وعدههای آماده چه خبر؟
Isabel’s پخت و پز را راحت کرده است
مروری بر پلیمرهای بستهبندی انعطافپذیر
7نکته برای مقایسه دستگاهها در یک نمایشگاه تجاری
يادآوري يک فنآوري فراموش شده در صنعت بستهبندي ايران
اینترپک 2017 و جعبههای تاشو
نمایشگاه شیرینی و شکلات با 80% غرفه سازی در 30 هزار متر مربع میزبان علاقمندان
تعطیلی کارگاههای بستهبندی محصولات فاسد
برج سوشی واسابی. بسته مقوایی برای تنوع محصول