در تولید مواد غذایی کنسروی، نوشیدنیهای قوطی و روغنهای مایع و دیگر محصولات غذایی که دارای سس و آبروغن داخل قوطی هستند اکثر شرکتهای صنایع غذایی با مشکل ریزش مایعات داخل قوطی در پروسه تولید مواجه میباشند. این مشکل باعث افت کیفیت و ضایع شدن درصدی از مواد اولیه نیز میشود.
بدین منظور ماشینسازی اوصانی با مدیریت علیرضا اصانلو که طراح دستگاههای دربندی در ایران بوده موفق به طراحی و ساخت دستگاه منوبلوک قوطی شد.
در نتیجه این تکنولوژی حتی با سرعتهای بالاتر تولید (۱۲ هزار قوطی در ساعت) مایعات داخل قوطیها در روند تولید ریزش نخواهند داشت. بنا به اظهار مهندس اصانلو در همان بررسیهای اولیه، صرفهجویی حدود ۲۰ درصدی از مواد اولیه و افزایش راندمان تولید در اثر جلوگیری از ریزش مایعات و سس و روغن داخل قوطیها (قبل از دربندی شدن) محرز شد. وی افزود نمونههایی از دستگاههای جدید منوبلوک در شرکتهای آذوقه شیراز و روغن الوند سپاهان نصب و مورد بهرهبرداری قرار گرفتهاست.
مدیر ماشینسازی اوصانی امیدوار است با تولید انبوه این ماشینآلات به میزان قابل توجهی صرفهجویی ارزی در صنایع تبدیل و روغن کشور حاصل خواهد شد.
گفتنی است ماشینسازی اوصانی بیش از ۱۵ سال در زمینه ساخت ماشینآلات بستهبندی کنسرو، آبمیوه قوطی و روغن فعالیت داشته است. این شرکت اولین طراح دستگاههای دربندی هوشمند تمام استیل در ایران نیز میباشد که اکنون موفق به طراحی و ساخت دستگاه منوبلوک قوطی (پرکن و دربند با هم) در ایران شده است.

اوصانی، منوبلوک قوطی فلزی ساخت
بدین منظور ماشینسازی اوصانی با مدیریت علیرضا اصانلو که طراح دستگاههای دربندی در ایران بوده موفق به طراحی و ساخت دستگاه منوبلوک قوطی شد.