از برترینهای Worldstar 2024 با گزینش رضا نورائی
یک راه حل بستهبندی غذای سرد کاملا مبتنی بر فیبر
شرکت: مقالات تخصصی UPM و Fazer
کشور: فنلاند
دسته: غذا
UPM Specialty Papers و Fazer یک راه حل بستهبندی مبتنی بر الیاف قابل بازیافت و نوآورانه برای پای برنج جو دوسر فازر ایجاد کردهاند. هیچ لایه لمینیت پلاستیکی برای محافظت از محصول یا برای سیل حرارتی بستهبندی مورد نیاز نیست.
راه حل بستهبندی استفاده از مواد مبتنی بر فسیل را کاهش میدهد و قابلیت بازیافت را بهبود میبخشد. این بستهبندی همچنین از طعم و امنیت غذایی پای برنج یولاف فازر تا بهترین تاریخ قبل محافظت میکند.
برخلاف کاغذهای روکش پلاستیکی سنتی، کاغذ عبورناپذیر را میتوان مستقیماً از کارخانه کاغذ به چاپگر فرستاد و از یک مرحله تبدیل اضافه کردن لایه لمینیت شده پلاستیکی اجتناب کرد. این به معنای ذخیره 1000 کیلوگرم پلاستیک در سال است.
راه حل بر اساس کاغذ عبورناپذیر UPM ConfidioTM است. UPM Confidio ساخته شده از الیاف تجدیدپذیر، قابل خمیر کردن است و برای بازیافت در جریان های بازیافت فیبر معمولی (نرخ رد 1٪) طراحی شده است. به عنوان یک کاغذ مانع، UPM Confidio مقاومت در برابر رطوبت و چربی را با خواص عالی سیل حرارتی ترکیب میکند.
پای برنج یک میان وعده سنتی است که در سراسر فنلاند مصرف میشود. خمیر برنج فازر در یخچال فروخته میشود. به طور سنتی برای چنین محصولاتی از ورقه های پلاستیکی یا کاغذی پلاستیکی در بسته بندی استفاده میشود زیرا میتوانند در برابر رطوبت و چربی مقاومت کنند. UPM Confidio ویژگیهایی را برای حفظ کیفیت محصول و ایمنی مواد غذایی بدون به خطر انداختن راندمان تولید ارائه میدهد.
طبق آزمایشات بازیافت PTS (PTS-RH 021/97 Cat II)، عبورپذیری برای کاغذ عبورناپذیر UPM Confidio تنها 1 درصد است، در حالی که معمولاً کاغذهای چند لایه پلاستیکی تا 20 درصد عبورپذیری دارند. UPM Confidio دارای گواهینامه ایمنی مواد غذایی (BfR و FDA) است و الیاف از جنگل های مدیریت شده پایدار تهیه میشود. بسته بندی پای برنج جو دوسر Fazer در بستهبندیهای کاملاً فیبردار و قابل سیل حرارتی یک راه حل بستهبندی پیشگام برای مواد غذایی تازه، حتی در مقیاس جهانی است. این نمونهای از یک نتیجه نهایی موفق پس از بیش از 2 سال کار توسعه مشترک با سازنده کاغذ و کاربر نهایی است.