مهر- جعفر عطارباشی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار کرد: در سال جدید، بستهبندیهای نو با عمر ماندگاری بیشتر با استفاده از برترین تکنیکهای بستهبندی نظیر بستهبندی در خلاء و یا بستهبندی به روش ترموفورمینگ در خصوص مرغ بدون مصرف آنتیبیوتیک در حال شکلگیری است که زمان ماندگاری محصولات تازه را افزایش خواهد داد و کیفیت بهتری از مرغ را عرضه خواهد کرد. وی گفت: امید آن می رود با بسترسازیهای مناسب و حمایت مصرفکنندگان، سال جدید شاهد گسترش بازارهای صادراتی، خارج و داخل استانی برای این محصولات باشیم و فراوردههای گوشتی حاصل از این محصولات نیز، امسال با تنوع بیشتری تولید گردد.
سخن سردبیر
ویدئوها و پادکستهای منتخب
سخنرانی: جایگاهسازی در بازار بستهبندی (جایگاه چاپِ بستهبندی در بازارهای هدف)/ رضا نورائی
سخنرانی: جایگاهسازی در بازار بستهبندی (چاپ بستهبندی و صادرات)/ رضا نورائی
پادکست سخنرانی: مروری بر نقش ماشین آلات در صنایع غذایی
پادکست آموزشی: نانو تکنولوژی در بستهبندی/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: پرسشهایی که بستهبندی باید پاسخ دهد/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: نبرد روی قفسه فروشگاه/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: شش روش افزایش ماندگاری محصول/ پیشگفتار/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: شش روش افزایش ماندگاری محصول/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: تاثیر ماندگاری محصول/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: اصلاح محیط و پرتودهی/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: کاهش آب و تغییرات شیمیایی/ رضا نورائی
پادکست آموزشی: کاهش دما و فرایند حرارتی/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره طراحی بستهبندی/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره بستهبندی به عنوان شاخص رفاه/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره مواد بستهبندی/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره ماشینآلات بستهبندی/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره چاپ بستهبندی/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره کارتن/ رضا نورائی
ویدیو: دو دقیقه درباره دو کارکرد مهم بستهبندی/ رضا نورائی