ایرنا/ مدیرکل فراوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو ، سیاستهای وزارت بهداشت برای ذائقهسازی سالم کودکان را اعلام کرد.
هدایت حسینی با تاکید بر این که باید ذائقه کودکان را به سمت منطق صحیح مصرف مواد غذایی هدایت کرد، افزود: سیاست ما براین است که با ‘اعطای نشان ایمنی و سلامت’ به محصولات باکیفیت، تولیدکنندگان آنها را به سمت ارائه محصولات ممتاز هدایت کنیم.
وی خاطرنشان کرد: همچنین ‘چراغ راهنمای تغذیه ای’ در آینده نزدیک روی بستهبندی محصولات درج خواهد شد تا به سمت توسعه مصرف غذاهای مفید و نهی عملیاتی عادات غذایی مضر حرکت کنیم.