دستورالعمل جدید دولت در بخش لبنی نشانه اطلاعات کم از صنعت لبنیات است. در حالی که صنعت لبنیات پس از دریافت محصول خام، هزینه قابل توجهی را صرف سایر عملیات از جمله بستهبندی و حفاظت محصول میکند دولت تنها به پرداخت یارانه نقدی به کارخانجات لبنی برای خرید شیر از دامدار بسنده کرده و کل فرایند صنعت لبنیات را نادیده گرفت. در واقع این یک حمایت از صنعت لبنیات و مردم که مصرفکننده آن هستند تلقی نمیشود بلکه فقط حمایت از دامداریها است. این نشان از آن دارد که دولت، دروندادهای صنایع را بدرستی در نظر نمیگیرد.
حمایت و کنترل ورودی صنعت کار بسیار بجایی است که توسط دولت انجام شود اما ورودی هر رشته از صنعت معمولا یک ماده نیست. در صنایع لبنی غیر از ماده خام، مواد بستهبندی از اهمیتی برابر با خود شیر برخوردار هستند.
محمدرضا اسماعیلی رییس اتحادیه تعاونیهای تولیدکنندگان فراوردههای لبنی در گفتوگو با خبرگزاری تسنیم در مورد روند اجرای دستور العمل جدید پرداخت مابهالتفاوت قیمت شیر گفت: این اعتبار در صورت ارائه مدارک و قراردادهای کارخانهها در مورد حجم خرید شیر از دامداران پرداخت می شود به نوعی که پس از احراز حجم خریداری شده شیر توسط کارخانه ها مابهتفاوت قیمت از ۱۱۱۰ تومان تا ۱۳۰۰ تومان که ۱۹۰ تومان است را دولت به کارخانهها با توجه به آماری که ارائه میکنند پرداخت کرده و سپس کارخانهها این رقم را به دامداران میپردازند.
وی با بیان این که کارخانهها در حال حاضر به این مصوبه اعتراض دارند که چرا تنها این یارانه به دامداران تعلق میگیرد، گفت: علاوه بر قیمت شیر مواد بستهبندی و سایر موارد مصرفی کارخانهها نیز افزایش یافته ولی دولت و وزارت صنعت این موارد را در نظر نگرفته است. طی جلساتی که در گذشته برگزار شد اعلام کردیم که باید در تصمیمگیریها کارخانهها و هزینههایی که به آنها اضافه شده است را نیز در نظر بگیرند.

یارانه فقط به دامداران، در صنعتی که بیش از پنجاه درصد به بستهبندی وابسته است
دستورالعمل جدید دولت در بخش لبنی نشانه اطلاعات کم از صنعت لبنیات است. در حالی که صنعت لبنیات پس از دریافت محصول خام، هزینه قابل توجهی را صرف سایر عملیات از جمله بستهبندی و حفاظت محصول میکند