تحولات جدید سطح بسته‌بندی اسپتیک در نمایشگاه IFT16

نمونه‌هایی در سرتاسر مراحل تولید، تحقیق و توسعه، مواد و اجزاء/ ظروف بسته‌بندی و بخش‌های دیگر بسته‌بندی نمایش داده شد، که از جمله به اولین پرکن‌های آزمایشگاهی اسپتیک در جهان برای تحقیق و توسعه می‌توان اشاره کرد، آنها در نمایشگاه توسط شرکت Micro Thermics معرفی شدند.

انجمن تکنولوژیست‌های موادغذایی در ماه ژوئیه تحولات، روش‌ها و گزینه‌های مفید، پربازده و جذاب مرتبط با بسته‌بندی اسپتیک و چندین نمونه اولیه را به نمایش می‌گذارد.
با گذشتن از سی ‌و‌ یکمین مسابقات المپیاد، این فناوری حداقل برای اولین بار در جهان (و ایالات متحده به‌عنوان نفر اول دیگر) در نمایشگاه IFT16 که در ماه ژوئیه در محل نمایشگاه سالانه انجمن تکنولوژیست‌های موادغذایی برگزار گردید، دیده ‌شد. این جا در محل مک‌کورمیک شیکاگو، غرفه بسته‌بندی را می‌توان از میان صدها غرفه مملو از اجزاء مختلف پیدا کرد. نه‌تنها بسته‌بندی، بلکه واقعاً بسته‌بندی‌های ابتکاری بر روی موضوع مشترکی تمرکز دارند که این بسته‌بندی اسپتیک است که چهار غرفه را به هم متصل می‌کند.
نمونه‌هایی در سرتاسر مراحل تولید، تحقیق و توسعه، مواد و اجزاء/ ظروف بسته‌بندی و بخش‌های دیگر بسته‌بندی نمایش داده شد، که از جمله به اولین پرکن‌های آزمایشگاهی اسپتیک در جهان برای تحقیق و توسعه می‌توان اشاره کرد، آنها در نمایشگاه توسط شرکت Micro Thermics معرفی شدند.
پرکن‌ها در دو مدل، X250 و X500، به‌ترتیب برای بطری‌های 250 و 500 در هر ساعت ساخته شده‌اند. هر دو مدل برای محصولاتی با اسید بالا هستند که در بطری‌های 250 یا 500 میلی‌لیتر پر می‌شوند و گزینه‌هایی مانند درزبندی و دربندی نیمه‌اتوماتیک یا اتوماتیک را ارائه می‌دهد.
دیوید مایلز مدیرعامل می‌گوید:”این شیوه پرکردن شکاف عظیمی بین سطح کار و محصول است”. “دستگاه بسته‌بندی اسپتیک برای تحقیق و توسعه است که روی هیچ اپراتوری تکیه نمی‌کند”.
این پرکن‌ها می‌توانند با هر معیار کوچکی، حرارت بالا، زمان کوتاه (HTST)، دمای فوق‌العاده بالا (UHT) یا سیستم‌های فرآوری اسپتیک سازگار و جفت شوند. در این نمایشگاه همچنین یک مدل از دو مرحله جدید سیستم پردازش حرارتی Aspetiwave (تصویر پایین) در معرض نمایش گذاشته شد که از انرژی مایکروویو برای کاهش تجزیه عناصرغذایی و افزایش زمان پردازش در مقایسه با سیستم‌های مبدل حرارتی مرسوم استفاده‌ می‌کند. مایلز می‌گوید مشتریان در حال آزمایش کردن بر روی موادغذایی با اسید بالا مانند پوره میوه، بستنی میوه‌ای و پرکردن بسته‌ها هستند.

iranpack-sanat-bastebandi-Post-AB-Microthermics_2333

بیشتر بخوانید . . .