مهر- جعفر عطارباشی رئیس اداره نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی اداره کل دامپزشکی استان خراسان رضوی با اعلام این مطلب اظهار کرد: در سال جدید، بستهبندیهای نو با عمر ماندگاری بیشتر با استفاده از برترین تکنیکهای بستهبندی نظیر بستهبندی در خلاء و یا بستهبندی به روش ترموفورمینگ در خصوص مرغ بدون مصرف آنتیبیوتیک در حال شکلگیری است که زمان ماندگاری محصولات تازه را افزایش خواهد داد و کیفیت بهتری از مرغ را عرضه خواهد کرد. وی گفت: امید آن می رود با بسترسازیهای مناسب و حمایت مصرفکنندگان، سال جدید شاهد گسترش بازارهای صادراتی، خارج و داخل استانی برای این محصولات باشیم و فراوردههای گوشتی حاصل از این محصولات نیز، امسال با تنوع بیشتری تولید گردد.