iranpack-domestic-news
اخبار داخلي

بسته‌بندی مناسب آبزیان، مهم‌ترین دلیل کیفیت و سلامت

ایانا: بسته‌بندی‌های محصولات شیلاتی به اندازه استاندارد و مناسب است که اجازه ورود عوامل بیرونی را نمی‌دهد؛ بنابراین می‌توان گفت که از سلامت و کیفیت بالایی برخوردار است. مدیرکل دفتر بهبود و کیفیت فرآوری سازمان شیلات ایران با اعلام این که بسته‌بندی‌های محصولات آبزی در خلاء انجام می‌شود و فاقد هرگونه نگهدارنده است، تصریح کرد

ایانا: بسته‌بندی‌های محصولات شیلاتی به اندازه استاندارد و مناسب است که اجازه ورود عوامل بیرونی را نمی‌دهد؛ بنابراین می‌توان گفت که از سلامت و کیفیت بالایی برخوردار است.  مدیرکل دفتر بهبود و کیفیت فرآوری سازمان شیلات ایران با اعلام این که بسته‌بندی‌های محصولات آبزی در خلاء انجام می‌شود و فاقد هرگونه نگهدارنده است، تصریح کرد: این بسته‌بندی‌ها در حوزه آبزیان بسیار موفق‌تر از گوشت مرغ و قرمز است و به‌دلیل آن که لازم است محصولات شیلاتی در زنجیره سرد باشد و بسته‌بندی آن نیز به‌گونه‌ای باشد تا ورود هرگونه عامل خارجی را محدود کند.
وی یادآور شد: شیوه نگهداری محصولات شیلاتی در افت کیفیت آن اثرگذار است، به‌گونه‌ای که برخی محصولات بسته‌بندی‌شده بین شش ماه تا یک سال قابلیت نگهداری دارند و برخی محصولات فرآوری‌شده نیز دارای همین مدت ماندگاری هستند؛ اما کنسروها به‌دلیل نوع بسته‌بندی و قوطی‌ها که در محیط استریل و فاقد هوا و میکروب انجام می‌شود، تا دو سال قابلیت نگهداری دارند.
عیسی گلشاهی با اعلام این که هیچ‌یک از کنسروهای شیلاتی دارای مواد نگهدارنده نیست، تأکید کرد: نوع بسته‌بندی خاصی که در تهیه کنسروهای انواع آبزیان مورد استفاده قرار می‌گیرد، می‌تواند محصول را تا دو سال در سلامت نگه دارد و این بدان معنا نیست که مواد نگهدارنده دارند. وی درباره مراحل صید تا بازاررسانی محصولات شیلاتی که بتوانند در این فاصله کیفیت مناسبی داشته باشد، اظهار داشت: تمامی آبزیان صیدشده توسط ماشین‌های یخچال‌دار حمل می‌شوند و معمولاً زمان صید در غروب آفتاب انجام شده و ماهیان بسته به مسافت، از ساعت ۲۲ شب تا پنج بامداد باید به میادین اصلی که در تهران میدان بعثت برای این منظور در نظر گرفته شده، برسند و سپس خریداران در فاصله پنج تا شش صبح می‌توانند محصول مورد نیاز خود را انتخاب و خریداری کرده و اول صبح که عموماً ساعت هفت صبح است، محصولات را به مشتریان عرضه کنند. تمامی این مراحل در زنجیره سرد انجام می‌شود؛ پس می‌توان گفت محصولات شیلاتی که خیلی سریع فاسد می‌شوند، به‌دلیل سرعت عمل و بسته‌بندی مراحل تولید تا توزیع، کاملاً سلامت بوده و مصرف‌کنندگان می‌توانند اطمینان از بهداشت آن داشته باشند.

بیشتر بخوانید . . .