iranpack sanat bastebandi 180 Packs at Your Convenience (3)

بسته‌بندی، راحتی برای شما می آورد

ظرف پلی‌پروپیلن (PP) با قطر ۶۰ میلی‌متری – موجود در اندازه‌های ۴۵، ۶۰ و ۷۵ میلی‌لیتری- برای سس‌ها، سالادها، تکه‌های میوه و وعده‌های غذایی مناسب‌هستند. صفحه چهارقسمتی چفتدار پلی‌پروپیلنی، با ظرفیت ۲۲۰ میلی‌لیتر برای پرشدن هر حفره، راه‌حلی مناسب برای بسته‌بندی چندتایی هم برای موادغذایی و هم برای کاربردهایی غیر از موادغذایی ارائه می‌دهد.

با ادامه تقاضاهای زیاد برای راه‌حل‌های بسته‌بندی راحت، RPC Bebo انگلستان مجموعه‌ای از بسته‌بندی‌های جدید هم به‌صورت پلی‌پروپیلن (PP) و هم به‌صورت پلی‌اتیلن ترفتالات (PET ) مناسب را برای طیف گسترده‌ای از محصولات ایجاد‌نموده‌است.
ظرف پلی‌پروپیلن (PP) با قطر ۶۰ میلی‌متری – موجود در اندازه‌های ۴۵، ۶۰ و ۷۵ میلی‌لیتری- برای سس‌ها، سالادها، تکه‌های میوه و وعده‌های غذایی مناسب‌هستند. صفحه چهارقسمتی چفتدار پلی‌پروپیلنی، با ظرفیت ۲۲۰ میلی‌لیتر برای پرشدن هر حفره، راه‌حلی مناسب برای بسته‌بندی چندتایی هم برای موادغذایی و هم برای کاربردهایی غیر از موادغذایی ارائه می‌دهد.

iranpack sanat bastebandi 180 Packs at Your Convenience (1)
همه چهار بخش را می‌توان به‌راحتی برای سرو‌کردن فردی و یا قراردادن در کمد ازهم جدا‌نمود. هر دو بسته می‌توانند مواد انتخابی را- تک لایه پلی‌پروپیلن یا پلی‌پروپیلن با وضوح فوق‌العاده بالا، و PP / EVOH / PP مقاوم برای ماندگاری محیطی طولانی‌مدت محصول تعیین‌نمایند. آنها برای تماس مستقیم با غذا، پر‌شدن با مواد گرم و فرآیندهایی با درجه‌حرارت بالا مانند استریلیزاسیون و پاستوریزه‌کردن مناسب هستند. همچنین درجه‌بندی خاصی برای برای پخت‌و‌پز با مایکروویو و گرمایش دوباره وجود‌دارد.
ظرف پلی‌اتیلن ترفتالات (PET ) با قطر Z101 میلی‌متری با اضلاع صاف، در اندازه‌های ۱۹۸، ۲۶۲، ۲۹۴ و ۳۹۱ میلی‌لیتری، همچنین برای کاربردهای مختلف غذایی، از جمله محصولات سرد، طراحی شده‌اند. آنها می‌توانند به‌صورت پلی‌اتیلن ترفتالات (PET ) رنگی و یا چاپ افست، با توجه به حداقل مقدار سفارش مشخص‌شوند، تا به ایجاد برندی متفاوت و به‌حداکثر رساندن مجذوب‌شدن توسط قفسه‌ها کمک‌کنند. این ظرف برای تماس مستقیم با موادغذایی مناسب بوده و انتخاب درپوش‌ها نیز وجود دارد.

iranpack sanat bastebandi 180 Packs at Your Convenience (2)

بیشتر بخوانید . . .

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *